ME TEEMME LANKAA KOIRANPOHJAVILLASTA VUOSIEN KOKEMUKSELLA!

Meillä Saimaksella koiranpohjavillan kehräys tehdään asiakaslähtöisesti.

 

Minimimäärä on 2kg koiranpohjavillaa. Harjatun pohjavillan laadusta sekä asiakkaan tarpeista riippuen lisäämme joukkoon sopimuksen mukaan suomenlampaan villaa, kainuunharmaksen villaa tai mulesing vapaata merinoa. Lopullinen langan koostumus kannattaa sopia vasta sitten, kun kehräämöllämme on nähty pohjavillan laatu ja pituus. Jos sinulla ei ole vaakaa ja haluat arvioida karvan määrää, vinkkinä voimme sanoa: kaupan hedelmäpussiin mahtuu n.250g pohjavillaa kun se on ihan täysi, mutta pussin saa vielä solmuun.
 

Mikäli pohjavillan määrä on pienempi kuin 2kg, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: lisäämme enemmän villaa tai koostamme saman tyyppisistä/saman rotuisten koirien pohjavilloista yhteiskehruu erän. Tämä sovitaan aina erikseen.
 

Hinnoittelemme langan saapuvan koiran pohjavillan painon mukaan 130€ /kg. Tähän lisäämme sopimuksen mukaan suomenlampaan tai kainuunharmaan villaa 15€/kg. Jos haluat Mulesing vapaata merinoa, lisätyn villan hinta on 25€/kg (pehmein vaihtoehto). Hinnat sisältävät kaikkien villojen pesun ennen kehräystä. Lisäksi asiakas maksaa postikulut postin hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sis. alv 24%.
 
Jos haluat keskustella juuri sinun koiriesi pohjavillan kehruutuksesta, otathan yhteyttä
info@saimasspinnery.com
 
Kehräämöllämme on paras kokemus ja näkemys vastata mahdollisiin lisäkysymyksiin.
 
Jos haluat lähettää pohjavillaa kehrättäväksi, laitathan pakettiin omat yhteystietosi: nimi, osoite puhelinnumero ja sähköposti. Sekä ajatuksesi tai asiat joita olemme kanssasi sopineet.
 
Lähetysosoite:
Saimas Spinnery
Koskenseläntie 3
52200 Puumala
Puh:050 553 9698
 

Toimitustavat: käynti kehräämöllä myymälämme auki ollessa arkisin klo 8-16 tai la 10-15
Posti, PostNord sekä Matkahuolto.
 
Lisää koiranpohjavillasta ja sen kehräämisestä voit lukea täältä
Linkin artikkeli käsittelee koiranpohjavillan käsinkehräämistä, mutta pohjavillan käsittelyyn liittyvät ohjeet ovat voimassa myös koneeellisessa kehruussa.