Verkkokauppa

Tervetuloa ostoksille Saimas Spinneryn verkkokauppaan!

Nyt verkkokaupassamme saatavilla myös lahjakortteja! Ne löytyvät rullaamalla sivua alaspäin.

Kaikki verkkokaupassa olevat langat ovat kampalankoja. Ne ovat monikäyttöisiä 2- ja 3-säikeisiä käsityölankoja, jotka soveltuvat niin neulomiseen, virkkaukseen kuin kangaspuilla tai neulekoneella kudontaan. Kuitujen alkuperät ja lammasrodut mainitaan aina tuoteteksteissä.

Monet lankamme vaikuttavat paksuusluokitukseensa (Aran, DK jne) nähden tavallista ohuemmilta, mikä johtuu käyttämiemme villakuitujen tyypistä ja käsittelytavasta kehräämisen yhteydessä. Avaamisen ja karstaamisen jälkeen villa kammataan vähintään neljään otteeseen, minkä vuoksi yksittäiset villakuidut asettuvat enemmän toistensa suuntaisiksi ja langasta tulee näin ohuempaa, tiiviimpää ja sileämpää.

Huovutusvillat ovat erilaisia villasekoituksia, jotka on karstattu. Huovutusvillaa voit käyttää niin huovutukseen, muihin käsitöihin kuin vaikka varvasvälivillana retkeillessä.

Kampatopsit ovat Saimas Spinneryllä kammattuja. Erikoisuutena valmistimme myös karstatopsia. Voit käyttää molempia topseja niin kehräämiseen, huovuttamiseen, muuhun askarteluun kuin varvasvälivillanakin.

II-laatuisissa villalangoissamme on 2 tai useampi solmua tai paksunnosta vyyhtiä kohden. Muutoin lanka on samanlaista kuin vastaava I-laatu.

Kehrääminen on Taito-liiton valitsema vuoden 2023 kädentaito. Saimas Spinnery haluaa edistää tätä teemaa ja tarjoaa monipuolisen kurssitarjonnan kehräämisen teemalla vuoden 2023 aikana.

Kehräämöelämyskierrokset toteutamme tuotantotiloissamme langan valmistuksesta kiinnostuneille. Kierroksilla pääset tutustumaan kehräämön tarinaan.

Lahjakortit käyvät kaikkiin tuotteisiimme, ja ne voi käyttää kerralla tai useammassa osassa. Lahjakortin arvon voit itse määrittää ostohetkellä haluamasi suuruiseksi.

Toimituskulut alkaen 4,90€. Saatavilla olevat toimitustavat ja tarkemmat hinnat näet ostoskorissa.
Verkkokauppamme tilaus- ja toimitusehdot.
Tietosuojaseloste.